Thursday, February 13, 2014

2014 family holiday

ok chines new year holiday ktrog x pln g mana2,
but suddenly mcm boring je plk dok umh cuti lama..
dgn pantasnya aku mengambil keputusan utk bercuti..
nasib en.hubby ok je..
ni kira last minute planning..

pk2 mula nak g cameron highlands..
tp kompem ramai..dgn x booking hotel lgi..
pastu pk2 balik or8 apa kata g pangkor.
so call my best fren kat lumut..nasib dia ada sana x balik jb..
so balik rumah terus paking2 lepas kerja esok pgi2 gerak ke lumut..
pk2 1st day just stay kat lumut den 2nd day bru nak g pangkor..
tp ya allah punye lah ramai org..last2 ktorg x ke pangkor pon..juz lepak2 kat lumut je..
nasib ada gak tempat menarik utk di tuju
nasib budak2 ni have fun jugak..
juz nak kasi budak2 ni je happy2 time..

so 1st day we decide to lepak teluk batik..
dgn baju mndi apa semua x prepare..kena ah beli bju teuk batik je kat bdk2 ni
malam ktorg wat bbq kat tepi hotel..
nasib owner otel kasi..hehe..

esok pgi2 tgk usah2 balik jeti nk g pangkor..tp still full gak..
so last2 my fren bawak g tempat mandi2 yg mmg sesuai utk budak..
ala2 taman tema lah..
marina waterpark
tp air dia x berapa bersih sgt lah..tp belasah je..hehe..
punye ramai lah org..

 my bbf (farisya call IBU) depan kedai baru nak bukak
semoga perniagaan yg ko rancang akan berjaya
insyaallah amin..
 taman tema di lumut
 Gm hotel lumut
x recommended sgt
sbb takde air kat toilet
takde air mineral dlm bilik.

 we have fun







No comments:

Post a Comment