Wednesday, July 17, 2013

SHOPPING RAYA 2013

woookkeeehhh aku mmg amik kesempatan lah kan..
ble balik KL...
ni ah peluang nak shopping yg heaven skit
klu kat penang stakat @queensbaymall atau @Gurney plaza je lah..
ada jugak tmpt2 lain tp jarang gle pergi
tp ktorg kerap ke QB sbb dekat...

so ini lah peluang kemasan yang x kan ku lepaskan..
tp tu pon ada masa kejap je..sbb nk balik tanjung malim
MIL house...

so juz shopping ikut masa yg ada je lah...
nak ke SOGO...tp peeeehhhh gle x boleh nak masuk jln ke sogo
dri jalan kuching nak exit ke arah sogo tu mmg jammed gle2....
so mmg ktorg SO GO lah dri jalan tu..
hahahaahahaha ....
akhirnya decide ke Bukit Bintang je...
shopping je lah kat area2 BB je...
reason y ktorg shopping awal coz of
xnak penat nnti bulan pose..
klu jalan single je takpe..
ni nak bawak budak2 kecik ni..uuiissshh x larat la..
mcm2 kerenah diorg tu nnti..
ni pgi time tak pose pon dah mcm2 dah diorg buat..
si adik ok je just lasak je la kan..
si kakak tu..mcm2 ngalahkan bdk kecik..
laparrr laah...
ngantuk lah..
penat lah..
mmg mnggugat keimanan betul...

here we r in KL...


 dulu dating makan berdua
sekarang makan berempat :-)








No comments:

Post a Comment