Thursday, February 7, 2013

FAYYADH SAKIT MATA....

hurrmm awal2 bln januari lgi aku dah amik cuti coz fayyadh
sakit mata & demam..
mne nursery nak terima kalau sakit mata,...
doc kata plk kurang 2 mggu klu sakit mata ni..
aduuuhh cmne ni kena cuti lama + kerja awal2 thn berlambak2..
so at d 1st day aku cuti lah nasib lah time tu dah ari jumaat..
so ada ah wekend kat umh..

isnin next week nye turn hubby jaga plk..
but d next day nye mmg turn aku lah jaga..
tp aku tak payah susah2 nak amik cuti..
coz dgn aku2 skali bjangkit sakit mata..
haaaa so cuti lah mmy & fayyadh kat umh..dpt lah cuti smggu... :-)
tp sian sgt kat fayyadh sakit mata dgn cirit birit..dgn demam..batuk..selesema..
smua ada..pakej...mata smpai x leh bukak dua2 belah...
mmy pon sama...

d next day nye plk..ddy plk cuti coz ddy plk jangkit..
heheehehe...so kami anak beranak cuti lah berkurung kat rumah..
x nak berjangkit kat org lain..
tp alhamdulilah kuat plk si kakak farisya coz x berjangkit pon dia..
bagus2 klu x jenuh jugak lah mmy & ddy..









No comments:

Post a Comment