Thursday, December 20, 2012

TEam Building + bring fmly

Last week aku di wajibkan untuk join tema building opis..
mula2 aku tak pergi..but terpaksa jugak..
alasan anak kecik dorg tak nak terima..
den aku jdi pening kpala..cmne ni..
klu nk bwak fayyadh..sape plk nak jga dia time aku ada prog..
so kepeninggan kepala aku kejap,,
mintak permission untuk bwak fmly lah jwbnya..
tp kena bayar separuhlah kan..
dah tu nak wat cmne..kena buat jugak ah..
sbb fayyadh still BF...so...i've to bring them..
into ma office prog...

alhamdulilah semua nya ok la..
but time mmy kena g ke bengkel..
ddy kelam kabut nak layan 2 anak nye ni,,
den mmy kena ah ulang alik dri hall ke bilik otel..
den join balik prog..mmg penat gle lah..
dah la non stop actvty from early morning till late nite..
den balik bilik bkn leh tdo pon..
i've to jaga fayyadh & buat susu si kakak...
waaaahh penat jgak lah bwk fmly pastu join actvty opis..
tp takpe lah...aslong i can be with them.....
kalau tggal kan diorg lgi lah..rasa tak tenteram je idup..
tergt kat diorg semua...nak wat apa pon x leh nnti....
mula2 ddy mmg bnyk bunyi lah kan..
nak handle dua org sakli gus...
but this is the time for him nak spend time...
coz before that dekat sbulan ddy keje non stop...
smpai farisya pon jumpa ddy time ddy amik dri skool je..
pastu ddy g keje balik..
so now ddy leh rest..wlpon s rest mne sgt lah kan..
but u can spend and pay back ur time ...












so here we are...

No comments:

Post a Comment