Wednesday, September 12, 2012

CONVERSATION WITH TALKING TOM

ok N3 b4 this...farisya ber talking2 dgn ddy...
yg ni plk..dia bercakap dgn si tom kucing ni...
heheheh..

me & ma habby just wat dono je konon2 wat x dgr ah apa yg dia dok borak ngn tom tuh..

ini adalah perbualan mereka...:-)

Farisya : awak sapa?
Tom : awak sapa....(tom ni kan repeat apa yg ckp kan)
Farisya : saya tanye awak sapa la?
Tom : saya tanye awak sapa la?
Farisya : awak la?
Tom : awak la?
Farisya : isssshh!!!..
Tom : isssshhh!!!

hahahahha..dah tu sampai ke sudah lah...dah dia soal...
tom soal dia blik..mmg tak abis2 lah conversation dorg kan...hehehe



No comments:

Post a Comment