Monday, July 30, 2012

MENU EKSOTIK for IFTAR

hahahha..cmne lah boleh mkn benda time bulan2 pose..
dah ah x pnh mkn langsung..
seumur hidup aku..ni lah 1st time aku mkn benda ni...
time preggy aritu ada gak teringin..
tp mcm x nak plk bile nak beli tu..
so dah bis bersalin ni bru try..
tu pon tertiba en.hubby ckp nak try tak mkn...hehe...
so disebabkan kami ni x pnh mkn & msk..
so aku menjemput chef jemputan..a.k.a mbr opis aku..
yg mmg pandai mkn & tau cara masaknya...
so lettsss enjoy d meal....


3 sekawan




inilah org yg tlg abiskan...TQ hafiz...:-)


yeeeaahh pasangan suami isteri a.k.a chef at home..
yg tlg ajar masak & mkn...


hurrmm berselera depa no...


Belangkas Bakar

2 comments:

  1. BOLEH MAKAN KE BENDA TU..BUKAN KE HIDUP DUA ALAM.X LEH MKN.

    ReplyDelete
  2. dik..ni bukan binatang dua alam..& boleh mkn..kte dah tgk dah..ni binatang 1 alam..dia akan naik kedarat just untuk bertelur je...hihihi

    ReplyDelete