Monday, July 16, 2012

back to penang

owwyeehhh akhirnya tempoh pantang ku sudah semakin hampir...
so aku bercadang utk balik ke penang awal sebelum strt keje..
& nak membiasakan fayyadh dgn new environment, new house & evrtg new for him..
& also nak membiasakan semula kepada farisya dgn environment yg lme..
back to ur house with just mmy & ddy je kat umh..
without others...kat Kl ramai yg dok layan dia kan...so balik png..
takde sape dah la nak all d time with her..


at first farisya agak kerinduan juga pada wan (a.k.a mak gue) sebab masa kat KL..
mak akulah yg dok layan dia..makan..minum..pakai..mandi..etc
pastu dia ok dah lah...

so we r back to our place...& d special is...with new handsome guy with us now...


FAYYADH NAUFAL 1st DAY BACK TO PENANG
welcome home sayang...
luv u soo mucchhh...

No comments:

Post a Comment