Thursday, May 17, 2012

My mom Bufday

awal bulan mei bru ni, aku pln nak folo hubby blik KL coz dia ada photoshoot katsane..\alang2 dah balik KL... baik ah aku folo, leh balik umh fmily aku..hihihi.
wlpon balik kejap tp jadi ah kan...

so time nak balik bru aku tringat yg esk nye ma mom bufday..4/5/2012...
secara last minit aku order kek kat akak opis aku yg mmg buat kek..
nasib ah dia leh buat wlpon last minit order ..hihihi

kek biasa je asalkan leh kasi mak aku epy..

so ini lah hasil kek & time wat suprise kat mak aku...






No comments:

Post a Comment