Wednesday, May 2, 2012

Farisya got new RIDE

last week...anakanda tersayang sibuk bermain dgn kakak2 kat kwsn umh aku tu...
punya lame dok kat situ..(3 thn) bru skg dia nak bersosial dgn kwn2 kat situ..sebelum ni..klu kakak tu panggil dia leh wat x tau je....apa lah budak ni..anti sosial plk..padahal dok nursery ramai je kwn..bkn nye dia jenis terperap kat umh je...

ok back to d story...
so seronok ah dia ptg tu main2 ngn kwn2 dia....pastu kakak tu semua berbasikal..yg farisya ni kejar lah kakak tu naik basikal..hhurmm aku yg dok kat depan rumah..tgk kesian plk kat dia...tgk gelagat dia yang terpaksa kejar kakak2 tu...tertiba dia masuk umh..amik lah permainan kereta kecik...tu utk budak2 lah..dok lah kejar2 kwn2 dia...tp takde lah selaju kwn2 yg ada basikal...

so aku pon ckp lah ngn hubby..sian plk tgk farisya tdi..kwn2 main basikal..tp dia kejar je kwn2 dia tu...tp takde ah terpikir nak beli pon..just share cter ngn hubby je....

so yesterday 1st may 2012 ktorg satu fmly kuar berjalan mkn lunch...den tertiba hubby kata..jom ah kte tgk basikal..so aku pon kata ok gak tu..just nak survey je dulu....

den sesampai je kat kedai tu..farisya mmg sgt excited ah try naik basikal2 kat situ./..hurmm so ktorg pon decide beli je lah..alang2 dah sampai...ada jugak dia nye mainan nnti klu bermain kat luar rumah...





& she's look happy all d day...

No comments:

Post a Comment