Monday, April 30, 2012

May 2012 my Supper duper Busy month

Uiisshhhh...diz comming may 2012 mmg bulan yg akan mem bz kan diriku lah...
semua benda kena setel before end of diz cmmg may..
mana taknya aku kena setel semua keje before aku cuti deliver
semua org kat opis ni dah send macam2 file ah kat aku kan.....sbb aku sorg je yg leh wat keje grafik kat opis ni..takde sape yg leh take over my job!!!!!!....

sooooo,,i become a supper duper bz woman...yaaayyy!! im alwiz enjoy ma job..
 hhurmm bnyk job sheet tgh menanti ku...
tak termasuk job yg sebelum2 ni...


hopefully boleh setel ah semua job ni..xde sape yg leh take over ma job..

No comments:

Post a Comment