Tuesday, December 27, 2011

selesai sudah tugas ayah & bonda

Alhamdulilah selesai sudah tugas ayah & ibuku selepas perkahwinan adik lelaki aku..
so takde ah dorg nak pening2 sgt pasni..just pk adik bongsu aku yg masih sek je..
anak2 yg lain selamat berkeluarga..
semoga kami adik beradik semua diberkati oleh keluarga & mertua masing..

utk wed kali ni ktorg takde ah bz sgt...coz belah lelaki kan..
majlis pon tak buat kat umh..buat kat taman berdekata umh..
so umh takyah ah nak mengemas mne pon..
g pon aku takde cuti yg pnjg..just 1 ari before majlis nikah bru aku balik KL..
nasib takde apa nak buat sgt..nasib aku ada "SUPER MAK" yg mmg aku salute ah..
dia leh wat keje sindiri kat umh..utk semua benda dri door gift semua dah get ready..
so on d day aku balik tu mak aku sempat lagi wat kek coklat utk 1000 tetamu..peeehhh mmg respek ah kat mak aku..aku & adik aku just tolg hias kek tu sikit2 & masuk kan dlm goodies beg yg dah sedia ada...

pic masih takdpt lagi..so ini just amik dri facebook pengantin..hehe curi dri dorg..
hopefully tak kena saman ah eehhhh..:-)

during d day

outdoor session
outdoor

outdoor by my hubby :-)

on my side...(belah lelaki)

belah perempuan

ewwaahh en hubby dah get ready tu..
:-D


No comments:

Post a Comment