Tuesday, December 27, 2011

Open House Raya 2011

hahahhaha..punya lah lama benda ni tersimpan..
lupa nak update..
so enjoy ah pic2 open house yg aku buat lepas raya aritu..
nway tujuannya coz nak suh org dtg beraya pada satu ari je..
sng, coz umh ktorg bkn nye ada kuih raya pon..
so kwn2 opis hubby & aku di jemput utk dtg beraya pada hari yg sama..
plus wat kek sikit tok 2nd bufday farisya yg x dpt buat coz jatuh pada 1st day pose..

mbr2 hubby..dorg nye time malam..
ada beza skit utk time hubby & aku :-)


yeaahh ready nak makan kek

antara menu yang ada..& yg tinggal..mee bandung dah abis time ni..
best kot...hehehe
masak sendiri ni....sorg2 tanpa bantuan sape..
tp enjoy..coz dpt kasi org makan hasil tgn sendiri..
sedap ke tak...terpaksa je ah mknnnn yeerr!!
:-)

kek x sempat nak di potong dah di rosak oleh tuan punya bufday
(Farisya)

my opismate

ready to makan2.




hope korg semua enjoy ah mkn on that day lah yerr,.,..

No comments:

Post a Comment