Friday, November 4, 2011

warded :-(

yup still d smtg happen to me...
time preggy 1st pon kena admit
2nd preggy pon kena jugak...
just diz time x seteruk yg 1st lah...nasib dok sehari je kat wad.....

tp......yg beza nye skrg..lgi ssh..

1- sbb aku dok sendiri bersama hubby & anak je...
sebelum ni ada family leh tgk aku...mak leh jaga...leh bwk makan tok aku...
tp kali ni hubby kelam kabut nak uruskan anak sendirian di rumah...so aku kena sendirian
nasib kezen hubby keje kat hospital ni...so ada jugak org yg dtg melawat aku..
hubby just dtg waktu ptg je...sbb kena uruskan anak dulu kat umh...

2- kesian pada anakku farisya sebelum ni x pernah berjauhan dgn ku...
tp kali ni dia ngn ddy je...balik umh hubby kol...
dgr suara farisya menagis pnggil mummy,...tp mmy can't do anytg syg...
mmy pon x sihat harap anak mmy ok...& esk nye ddy ckp for all d nite dia akan terjaga & carik mmy...tgk mmy takde tdo kat sebelah....addduuhhhh....sedih sungguh dgr..aku pon rasa nak nagis bile jdi mcm ni.....al-hamdulillah aku x di admit terlalu lama...so takede lah farisya sedey lgi...& yg penting xde ah ddy pening pala nak layan farisya malam harinya...

*Syukur alhamdulillah aku semakin sembuh
& harap diberi kesihatan & kekuatan selama 9 bln mendatang....

TQ
:-)

2 comments: