Monday, September 5, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432 H

yyeeeeaaahhh dah raya...
setelah sebulan melawan nafsu makan...& segala nafsu..
akhirnye berjaya juga ke hari yang dinanti-nantikan..

disebabkan aku bercuti awal so x dpt nak update awal ah kan...
takde masa ah nak be blog time raya2 ni...
lebih baih kunjung mengunjingi saudara mara & memakan makanan yg disediakan..

tapi kenangan & suasa raya perlu di ambil..sebagai kenangan di masa akan datang & untuk rujukan saudara mara yang lain....

tp untuk yg ter awalnya..ini ada lah gambaran & suasana hari raya kami sekeluarga..

kami sekeluarga hanye dapoat berkumpul di harai raya ke-5..
memandang2kan aku & adinda ku.pulang ke rumah mertua masing2..
kemudian kami pulang ke kampung ayah ku di lubuk cina melaka..
kemudian bru berkesempatan pulang ke Kl semula untuk proses berslaman & bermaaf - maafan..
ini antara aksi kami di hari raya...:-)


farisya xmo amik gambar..hehehe :-)


alya sgt eppy bersama papa & mama nya :-P


we r eppy fmily


kami sekeluarga..
bersama anak2
(cucu2 mamor )

sibling


keluarga Mamur mansor
bersama menantu & cucu2
ayah & ibu
mamur bin mansor & nuridah bte yaakub


pic ala2 bersanding

abah sempat membetulkan samping adinda ku kimie



No comments:

Post a Comment