Sunday, June 12, 2011

Last wekend yg memenatkan

last week mmg lah aku sgt kepenatan..
mana taknye aku & rakan sekerja perlu bekerja keras,,,
semata2 nak menyambut kedatangan kak rosmah...
(kenal ke korg??) klu x kenal tgk pic di bawah yer,...
semua kelengkapan utk menyambut kedatangan beliau mesti dipenuhi...ok...
mmg we've to work 24/7...everyday....to make sure all d ceremony worked well..
actualy we r not a permanent staff here...just contract je....tak tau ah bile agak nye nak dpt status tetap...
ooooo?? takkan dapat langsung status tu..tp keje ktorg mengalahkan org yg bekerja tetap...kesian pada kami2...kami2 ni ada juga tggjwb,....so kami terpaksa bekerja keras untuk memperolehi duit...yg pntg kami bekerja dgn ikhlas wlpon tau status kami ni x kan bertahan lame..:-(

anyway itu luahan hati ku saje mewakili teman2 yang lain...
atlis ktorg enjoy jugak bekerja wlpon dlm kepenatan & tiada kepastian taraf pekerjaan kami nih...
leetttssss enjoy d pica...
proses mencari bantal untuk rosmah

bersama tandatangan pelawat
(rosmah yg sign lah kan)

masa baru smapai..berslam dgn budak2 sek tadika

time dah naik abis...
proses menyerahkan sijil utk peserta bengkel..

wlpon penat..
tp leh posing lgik beb...:-D

bersalam lagik..

tandatangan

bantal ni khas tok rosmah..

pameran utk rosmah tgk..
wlpon dia tak bape nak tgk sgt,...



No comments:

Post a Comment