Sunday, March 27, 2011

Nappy needed all d time when u have a baby

yuppp...diz entri mmg sgat sesuai untuk ibu2..bakal ibu...(yg muda terutamanya)..hehhee
sbb kami kan golongan yg bru berpengalaman dalam menjaga anak..

okeh itu bukan main point...
untuk peringatan aku sendiri...lepas ni..kemana saja msti kena bawak nappy..
tp b4 diz.mmg alwz bawak..tp x tau smlm lupa plk..
sbb plan nye just nak beli brg sikit2 je kat tesco....hhurrmm tp pantang lah dah smpai sana...
igt nak beli satu brg..last2 jd gak 10 barang...hhiissshhh mmg mmg terbanglah RM$$..

so sonok nye sonok..
tertiba mmy ter smell smthg yg sgt familiar...
oowwwhh yeeeehh itu dia..farisya sudah...
*B***k...

dgn sepantas kilat ddy ajak balik...tp...prb nye..itu T**k,...dah tembus ke seluar,,
so mmy dgn bijak sana,.,,di bekalkan akal fikiran yg kreatif...
ini lah hasilnye...pada anak mmy ni...
*moral of d story..kena sentisa beringat...walau dimana jua anda berada....


menagis sebab di perlakukan begini..
dah smpai umh...snap pic dulu....sebagai bukti..:-)
selamat baju mmy & kete ddy tak kena itu T**k

ini dia nappy brand "TESCO" pakai diluar..
bkn didalam (tag line nye)hihihhih

4 comments:

  1. hahahah,,,,,
    apa daa mumy nie...
    org sentiasa je bawa dlm hand beg tu
    tuk persediaan...

    ReplyDelete
  2. dik tak mula2 nya plan nak naik motor..tertiba tengah bru je jln sikit...UJAN plak..so patah blik....naik plk kete..sbb tu x bwk hndbag apepon...bwk beg duit jerk....mula nye nak g beli susu je...last2...terlebey sudah...hehehehee..inilah akibatnye,..

    ReplyDelete
  3. hahaha... ala alang dh kat tesco beli la pampes ngan baju baru je..tukarkan..
    apa da yath nie..cian farisya

    ReplyDelete
  4. hhehehehe..takde lah..time tu dah abis membeli belah pon...dah tolak straller nk keluar....hehehe..tu pon buat msa kat dlm kete...:-)bkn sepanjang dlm tesco..MMG sian lah farisya...hehehhe..buat mcmtu nak cover supaya dok dlm kete x terkena baju..hihihih

    ReplyDelete