Wednesday, July 8, 2009

permintaan hubby ku :)

isnin baru nih....hubby ku kol dr penang..mcm biasa ah..itu je cara untuk kami berkomunikasi...dia selalu bertanyakan perkembangan aku yg mmg dah kembang rasanya nih...rasa dah mcm doremon pon ada kembang nye..ye ah..dia wisau..coz tak dpt spent bnyk masa ngn aku since aku pregnant nih..

Beborak lah kami mcm biasa...so tertiba hubby ku cpk..hney,,nanti boleh tak hney tangkap gambar honey skg nih.& MMS dekat b...b nak tgk ah caman rupa honey skg...aik..tergelak aku....ye ah...nasib ah skg nih zaman moden dgn teknologi terkini..walaupon jauh..dekat di mata...sbb aku kata dgn dia yg aku skg nih bertambah besar dr biasa..heheh..agak naik jugak badan aku...so dia teringin ah tgk cama lah rupe nya wife dia yg mengembang tu...esok nye sebelum pergi keje..aku pon posing ah..suh mak aku tngkap kan gmbr..tp aku lak terkejut tgk pic aku sndiri dlm fon...hehheeh..ya alllaahhhh...besarnye aku...hehehe..bertambah comey rupe aku skg nih...aku tergelak sndiri tgk pic aku...

Memandangkan 3 week hubby ku x dpt blik kl..sebab dia kena g kursus Biro Tata Negara..so itujelah cara dia nak tgk wife dia....

* insyallah selepas semua nye selesai & aku selamat melahirkan...aku akan pindah ikut hubby ku penang..kesian dia sorg2 tanpa teman......dah ah dok sorg,...semua keje wat sndiri..sabar lah yer syg,,,,pape pun i luv u so much...:)

1 comment:

  1. yup dear, i luv u so much!!!

    ReplyDelete