Friday, April 10, 2009

::2009 Thn KeSuBuRaN::

:: TAhuN kESuBURAN (2009)::

Ni lah tajuk yang agak menggelikan hati aku..
Mana taknye...ramai benor folower aku bakal menjadi Ibu..

Setakat awl thn nih saje org yang terdekat aku yg bakal menjadi kawan, sepupu2 & duapupu..anak aku nnti dlm 11 org...nih tak termasuk lgi kwn2 belah hubby aku...

Mula aku di sahkan pregnant..aku blik ke kg hubby ku di tajung malim...tertiba sepupu hubby aku ckp yg dia pon bakal dpt baby anak ke-3.Cngrate to 1) abg Jijoy& wife, den on d sme time sepupu hubby ku yg lain pon ckp dia pon mnjadi folower tak lme lgi...cngrate to 2)k.ngah ank m.lang..aku x tau nme dia...hehhehehe...n yg paling penting n mengembirakan mak & ayh mertua aku ialah Bile 2 menantu nye bakal menjadi ibu..secara tak langsung Mak & ayah mertua aku dapat menantu serentak & bakal mendapat cucu serentak..yg pnting cucu ini akan dilahirkan dlm awl bln julai 2009 & ujung julai 2009 (insyallah) cngrate to me 3)Yath & Jai, 4)Along & fiza

Awal bln mac tu ari aku membuat mkn tok best2 fren aku yg sejak dr bangku sekolah..dorg semua dah kwen pon..semua nye dtg without hubby msing2 nih tok masa wife2 lepak2..(kat umh gue je). Thnks To NISAK, SAKDIAH & AINA, MARINA X dpt dtg sebab demam..
Bnyk ah cter ,time tu..dorg semua dok sibuk tnye aku pasal aku lah..pengalaman menjadi mak buyung..tertiba sorg mbr aku nih dgn malu2 kucing pon ckp yg dia bakal folo aku..hehehe terkejut ah ktorg tp cngrate ah to 5)sakdiah a.k.a ady & hubby yong...ttuuuuuuuuuupppp...next week nye sorg plk mbr aku marina dikatakan bakal menjadi ibu ank yg 2nd..hehehee..dia terkejut dpt tau dia preggy sbb ank dia kecik lgi..tp ok ah dah rezeki namanye...congrate to 6)marina n hubby for d 2nd baby....and d next week plak aku dpt tau mbr aku nisak lak pregnant..anak ke-2 ank pertama dia pon dah msuk 4 thn..tp nasib nisak nih sbr..dia dah 2 kali keguguran..tp rezeki tetap ada..harap kandungan kali nih siht lah yer..cngrate to 7)Nisak & hubby...

Sepupu aku lak selamat melahirkan anak perempaun sulung di JB.Cngrate To 8)k.fizah & hubby..tp aku x berkesempatan nak menjenguk..jauh plak....sepupu aku yg lain plk bakal melahirkan anak ke-3 pd April 2009 nih..insyallah...cngrate to 9)faizah & ijam.

Ada lagi folower aku..mayb 10)nurul & jai kot mbr bajar aku dulu...tp aku x dpt pengesahan dr dia lgi..iisshh marah lak dia nnti aku kecoh psl dia kat blog nih..tp aku just nak share eppy je..okeh eh nurul...den yg paling latest aku dpt tau..kwn aku 11)Aryn & hubby nye arul...cngrate 2 both of u..ye ah..aryn nih x sbr nak ada bby...so skg dah ada jaga ah elok2 eh..nih kan semua rezeki...so kite bersyukur lah dgn ape yg kte dpt nih..

Bak Kata hubby ku..thn nih thn kesuburan sesuai sgt sesape yg planing nak tambah ahli keluarga...hehhehehee...

4 comments:

  1. alhamdulillah..pregnant!semoga sihat hendakny hg n baby..nurul n jai nk dpt anak lg ka?hahahaha...aktif btoi!

    MAMAK

    ReplyDelete
  2. tuh ah pasai mamak..mmg poweroot btoi ahh jai tuh..ahhaha

    wahhhh..biler aku nak masuk dlm list ko nih??? :( wahh :(

    ReplyDelete
  3. hehehehe..tq mamak..baby hang pon comey weh,..hang pon bertmbh comey gak skg..hehehhhe..nurul & jai baka baik tu..
    :)

    ReplyDelete
  4. sabor2...thn nih thn kesuburan..ko teruskan usaha eh pidah..ada rezeki x kemana...

    ReplyDelete